16 oktober 2021
13:00

IF Brommapojkarna 3

Referat: IFK Lidingö FK - IF Brommapojkarna 3

Alice i mål och 1,5 avbytare - då blev det en enkel seger på bortaplan mot Lidingö.
Tjejerna kommer snabbt igång med fin rörelse och passningsspel och även om det inte riktigt lyfter så kontroller vi matchen totalt i 90minuter.
1-0 kommer på hörna som Maja trycker in vid bortre stolpen. Välkommen till laget! 2-0 gör Oliva ur lite vinkel och innan första halvlek är slut håller sig Fanny påpassligt framme och stötte bollen förbi målvakten och sedan in i mål. 3-0 i halvtid.
Andra halvlek liknar den första men vi gör endast ett mål Ella bryter fram och sätter ett välriktat skott.
Utöver målen fick vi se en hel del fint spel, snabba kombinationer och säkert försvarsspel. Vi hade kunnat göra betydligt fler mål idag men det var skönt att vi kunde ta en väldigt stabil seger.